Ohranjamo gastronomsko dediščino

Fotografije so nastale v okviru projekta Uživajmo brez meja. Recepte za regionalne jedi lahko poiščite na portalu turističnih kmetij Slovenije, kliknite tukaj.


T. Jeseničnik

T. Jeseničnik: Sirarstvo Aškerc

T. Jeseničnik: Sirova zafrkjača, Kozjansko

T. Jeseničnik: Svatovska pogača, turistična kmetija Kozmus

T. Jeseničnik: Kruhov hren, Koroška

T. Jeseničnik: Lectarstvo Šolar, Strmce pri Laškem

T. Jeseničnik: Priprava kvočevih nudlov, Koroška

T. Jeseničnik: Koroški kruh in mošt

T. Jeseničnik: Mlinčevka, Kozjansko

T. Jeseničnik: Potice

T. Jeseničnik: Kvočevi nudli, Koroška

T. Jeseničnik: Kozjanski krapi

T. Jeseničnik: Mežrli, Koroška

T. Jeseničnik: Povitnek, Koroška

T. Jeseničnik: Na turistični kmetiji Pekav na Koroškem

T. Jeseničnik: Sirarstvo Videc, Vodruž, Šentjur

T. Jeseničnik: Svatovska pogača, turistična kmetija Kozmus

T. Jeseničnik: Koroška skuta

T. Jeseničnik: Obrnjenik, Zg. Savinjska dolina

T. Jeseničnik, Obrnjenik, Zg. Savinjska dolina

T. Jeseničnik, turistične kmetija Metul

T. Jeseničnik: Mohovt, Zg. Savinjska dolina

T. Jeseničnik: Sirnek, Zg. Savinjska dolina

T. Jeseničnik: Ajdnek, Zg. Savinjska dolina

T. Jeseničnik: Zgornjesavinjski želodec