USPOSABLJANJE KMETOV za operacijo DŽ-PRAŠIČI, za operacijo DŽ-GOVEDO, za operacijo DŽ-DROBNICA iz Programa razvoja podeželja RS za leto 2020

USPOSABLJANJE KMETOV za operacijo DŽ-PRAŠIČI, za operacijo DŽ-GOVEDO, za operacijo DŽ-DROBNICA iz Programa razvoja podeželja RS za leto 2020

Kmetijstvo, Živinoreja, Izobraževanja  | 
foto: Dominik Pečovnik

foto: Dominik Pečovnik

Objavljamo termine za usposabljanje na daljavo za vse, ki ste vključeni v ukrep Dobrobit živali (govedo, drobnica, prašiči) iz PRP 2014-2020 za leto 2020.

Ključne besede: ukrep DŽ, usposabljanje na daljavo

 

 

 

 

 

 

 

 

Vsi, ki ste vključeni v ukrep dobrobit živali (govedo, drobnica, prašiči), se lahko udeležite usposabljanja preko računalnika kar od doma. Termini bodo v januarju in februarju. Tisti, ki ste dovolili uporabo mobilnih telefonskih številk, ste 28. 12. 2020 prejeli SMS z navodili za prijavo na izobraževanje na daljavo. 

V skladu z naročilom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano boste vabilo na usposabljanje z gradivom prejeli tudi s priporočeno poštno pošiljko. Pošiljka bo odposlana 5. januarja 2021. 

V primeru, da se spletnega usposabljanja iz kakršnega koli razloga ne morete udeležiti, vam bomo po izvedenem usposabljanju poslali povezavo do videoposnetka.

Če potrebujete še kakšno informacijo, pokličite svojega terenskega kmetijskega svetovalca.

Termini so na voljo tukaj. Gradivo si lahko ogledate tukaj.

Vabilo je tukaj.

Navodila za prijavo v E-usposabljanje

 

 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri