1. javni razpis za intervencijo medgeneracijski prenos znanja za leto 2023

1. javni razpis za intervencijo medgeneracijski prenos znanja za leto 2023

Kmetijstvo, Živinoreja, Travništvo in pašništvo, Poljedelstvo, Zelenjadarstvo, Sadjarstvo, Ekološko kmetijstvo, Ekonomika in PRP  | 
vir: MKGP

vir: MKGP

Za medgeneracijski prenos znanja je namenjenih 1.9 mio evrov

Ključne besede: medgeneracijski prenos znanja, javni razpis

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je pretekli petek, 8. 9. 2023, v Uradnem listu RS objavilo 1. javni razpis za intervencijo medgeneracijski prenos znanja za leto 2023.
 
Predmet javnega razpisa za intervencijo Medgeneracijski prenos znanja za leto 2023 je dodelitev podpore prenosnikom, ki izvajajo aktivnosti, s katerimi se na prevzemnika prenašajo specifična znanja in izkušnje, pridobljene z dolgoletnim opravljanjem kmetijske dejavnosti na prenesenem kmetijskem gospodarstvu.
 
Podpora se upravičencu dodeli v obliki nepovratne finančne pomoči v skupnem znesku 10.800 eurov za triletno obdobje. Po zaključenem 12 mesečnem obdobju se upravičencu izplača obrok v višini 3600 evrov.

 

Povezava na javni razpis.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.