Agencija je pričela z izdajanjem odločb za intervencijo OMD za leto 2023

Agencija je pričela z izdajanjem odločb za intervencijo OMD za leto 2023

Kmetijstvo, Živinoreja, Travništvo in pašništvo, Poljedelstvo, Zelenjadarstvo, Sadjarstvo, Varstvo rastlin, Ekološko kmetijstvo, Ekonomika in PRP, Dopolnilne dejavnosti  | 
Agencija je pričela z izdajanjem odločb za intervencijo OMD za leto 2023

Agencija je pričela z izdajanjem odločb za intervencijo OMD za leto 2023. Mnogi jih boste prejeli le v elektronski obliki na elektronski naslov (e-mail).

 

Ključne besede: Intervencija OMD, odločbe, vročanje na e-poštni naslov

 

 

 

 

 

 

 

 

Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja (Agencija) je v sredini decembra začela z izdajanjem odločb za intervencijo OMD. Do konca leta 2023 bo odločbo prejelo dobrih 18.000 kmetijskih gospodarstev, s čimer bodo izplačali zahtevke za OMD 2023 v skupni vrednosti 15 milijonov evrov. Agencija vsem, ki so pri oddaji Zbirne vloge za leto 2023 vnesli elektronski naslov za vročanje dokumentov, izdano odločbo pošlje v elektronski obliki na naveden elektronski naslov (e-mail). Preostalim upravičencem so odločbe še vedno natisnjene v fizični obliki in poslane po navadni pošti.

Zato opozarjamo vse vlagatelje, da ste pozorni in spremljate prejeto pošto na vaših elektronskih naslovih (e-mailih), ki ste jih navedli na Zbirni vlogi za leto 2023.

Vlagatelji, ki ste poleg e-naslova na vlogi navedli tudi mobilni telefon ste o prejetem dokumentu obveščeni tudi preko SMS sporočila.

Z izdajo ostalih odločb za zahtevke OMD 2023 bodo na Agenciji nadaljevali v mesecu januarju in februarju 2024.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki