Brezplačna psihosocialna podpora za kmete - pomoč po poplavah

Brezplačna psihosocialna podpora za kmete - pomoč po poplavah

Kmetijstvo, Živinoreja, Travništvo in pašništvo, Poljedelstvo, Zelenjadarstvo, Sadjarstvo, Varstvo rastlin, Ekološko kmetijstvo, Ekonomika in PRP, Dopolnilne dejavnosti, Izobraževanja  | 
Brezplačna psihosocialna podpora za kmete - pomoč po poplavah

Podivjana voda je odtekla, a življenje ne bo več takšno, kot smo ga poznali doslej. Pojavile so se nove stiske. Ne samo finančne narave, tudi psihološke. Premagujemo jih na različne načine, dobrodošla pa je psihosocialna podpora usposobljene osebe.

Ključne besede: psihosocialna podpora, brezplačna pomoč, kmetje

 

 

 

 

 

Naj vas spomnimo, da se že leto dni izvajajo individualna svetovanja na področju gospodarske učinkovitosti in izboljšanja odpornosti kmetij. Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije jih izvaja skupaj z KGZS - Zavodom CE z namenom nuditi kmetijam celostno podporo. Javna sredstva za njihovo izvedbo so pridobljena v sklopu javnega naročila, ukrep M02 svetovanje, podukrep M2.1: Podpora za pomoč pri uporabi storitev svetovanja. Naročnik je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS.

Posebej pa velja kmete v tej situaciji opozoriti na psihosocialno podporo, ki se tudi izvaja v sklopu tega javnega naročila. Izvaja jo Lucija Pinterič. Dosegljiva je na telefonski številki: 070 444 202. Po dogovoru pa se lahko oglasi tudi na kmetiji.

Pripravila je nekaj napotkov, kako se obnašati ob stiskah, ki jih doživljamo po poplavah. 

 

 

 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.