Ekološko kmetovanje in mladi prevzemniki

Ekološko kmetovanje in mladi prevzemniki

Kmetijstvo, Živinoreja, Zelenjadarstvo, Ekološko kmetijstvo  | 
Ekološko kmetovanje in mladi prevzemniki

V objektiv smo ujeli tri mlade ekološke kmete, ki nam predstavijo svoje poglede in izkušnje.      

Ključne besede: Ekološko kmetovanje, mladi prevzemnik, vzreja piščancev, zakol in prodaja piščancev, ekološka zelenjava, zeleno gnojenje, blagovna znamka za eko piščančje meso

 

 

 

  

Oglejte si dva videoposnetka, v katerih se vam predstavijo trije mladi kmetje.

Rok Zdolšek s kmetije pri Ponikvi nadaljuje 20-letno tradicijo ekološkega kmetovanja. Klemen Grilc s kmetije Jeglijenk in Primož Kobold s kmetije Kurnik pa predstavita njuno izjemno zanimivo sodelovanje pri vzreji ekoloških piščancev in prodajo pod blagovno znamko Z dežele kralja Matjaža.

 V uvodu videoposnetka Z dežele kralja Matjaža predstavi ekološko kmetovanje v Sloveniji Mitja Zupančič, svetovalec specialist za to področje.

Posnetka sta nastala v sodelovanju z Zvezo slovenske podeželske mladine in sta bila predvajana na webinarju na temo ekološkega kmetovanja.

 

 

 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.