Kreativno uporabimo ostanke hrane v kuhinji

Kreativno uporabimo ostanke hrane v kuhinji

Kmetijstvo, Dopolnilne dejavnosti  | 

Kreativna uporaba ostankov v kuhinji (vir: nasasuperhrana.si )

Pri kuhanju pogosto pridelamo veliko ostankov – bodisi še v surovi, bodisi že v kuhani obliki. A namesto, da te ostanke hrane odvržemo med odpadke, jih lahko ponovno uporabimo. 

Ključne besede: Uporaba ostankov, zavržena hrana, kreativnost

Več o kreativni uporabi ostankov hrane v kuhinji lahko preberete tukaj.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Kmetijstvo in okolje , Izobraževanje

Vabilo na usposabljanje KOPOP, KGZ LJ

28. 01. 2025 ob 09:00 - 15. 04. 2025 do 12:30

splet, v živo

V letih 2023 ali 2024 ste se odločili za izvajanje ene ali več intervencij KOPOP (kmetijskookoljska- podnebna plačila) ali lokalne pasme in sorte (LOPS), zato morate v obdobju obveznosti izvajanja teh intervencij, torej v petih letih, opraviti skupno 15 šolskih ur usposabljanj, od tega 9 ur v prvih treh letih trajanja obveznosti. Če ste vstopili v KOPOP/LOPS leta 2023, morate 9 ur usposabljanj opraviti do konca leta 2025.